* CVOD staat voor Chronische Voetpijn en Orgaan Disfunctie *

Problemen aan de voeten hebben invloed op de posturale controle van de romp en de rest van de bewegingsapparaat en dragen bij aan het onstaan van orgaanklachten.       

CVOD komt voor bij jong en oud, mannen en vrouwen met alle negatieve gevolgen van dien. Veel voorkomende symptomen kunnen zijn: rugklachten - pijn aan het heiligbeen - knie en heuppijn - krampen in de rugspieren bij slenteren en lang staan - onverklaarbare darm en blaasklachten. Hierdoor kunnen constipatie en urine incontinentie ontstaan.

CVOD kan door standafwijking door een of beide voeten ontstaan, mogelijk door een ongeval of door overgewicht. Scheefstand van de voeten heeft direct invloed op bekken, rugwervels ( met subluxaties) en de zenuwen die naar de organen en spieren lopen. Organen en spieren hebben normale zenuwimpulsen nodig om optimaal te functioneren. Belemmering  hiervan kan resulteren in disfunctie met wijzingingen in structuur en overbelasting van spier en orgaan.

Als behandelaars streven wij ernaar de standafwijking van de voet te corrigeren ( 3D- therapiezolen en dr. Lax Spinal Trac ) en het lichaam in balans te brengen waardoor zenuwen, spieren en organen de kans krijgen om normaal kunnen functioneren! Met de behandeling starten wij na de Anamnese, Dartfish video-analyse, passieve en actieve spier- en gewrichtonderzoek.      

Methodes zooltherapie: dr. Rene J. Bourdiol.  dr. Bernard Bricot.  A. Lavigne / D. Noviel.  dr. Gerard Fiches.      

De praktijk heeft met alle zorgverzekeraars een contract overkomst voor Diabetes Type2.

 

CVOD tekst + foto's zijn eigendom van Arthrokinematika & IPC Krimpen - Rotterdam (NL) since 1978
 

 

 

Top

Arthro-Kinematika & I.P.C. 010-2122730 / 0180-514291